Automobil Clubul Romān Timiş, prin Comisia de Automobilism şi Karting (CAK), a organizat, sāmbătă, la Lugoj, două īntreceri automobilistice: etapa a VI-a a Campionatului Judeţean de Automobilism şi etapa a IV-a a Campionatului de Karting Timiş –  Grand Prix Lugoj Euro Motor’s – 2008.

    Pentru acest circuit de viteză, combinat cu un concurs de īndemānare, organizatorii au stabilit un traseu īn lungime de 0,4 kilometri, pe strada 20 Decembrie 1989 – Piaţa Victoriei (sensul giratoriu), cei 41 de piloţi participanţi avānd de efectuat o manşă de recunoaştere şi două manşe de concurs.

    Īn final, cel mai rapid pilot de la licenţiaţi s-a dovedit a fi Alexandru Krepelka (00:54,0), urmat pe podium de Marius Vasilescu (00:57,6) şi de Alin Regep (00:58,2). La nelicenţiaţi, disputa a fost mai acerbă, podiumul fiind adjudecat, īn ordine, de Emanuel Resiga (00:56,1), Gheorghe Pocol (00:56,4) şi Ioan Ficard (00:57,4). Īn clasamentul pe echipe, pe prima poziţie s-a situat C.S. Natco Racing (īn componenţa Marius Vasilescu, Samuil Mircea, Emanuel Resiga, Gheorghe Pocol şi Alexandru Krepelka), urmat de MIMI-DUS-DTM (Alin Regep, Sorin Mihoc, Marius Curelaru, Ioan Ficard şi Radu Avram).

    Īn concursul de karting, cei mai buni piloţi s-au dovedit a fi: Dan Vlad Tulvan (la clasele „Honda Seniori” şi „Honda Juniori”), Darco Pelici („Puffo Honda”), Dănuţ Jurca („Agrement Juniori”), Radu Ciobra („Agrement Seniori”), Angelo Schuldesz („Super Sport Seniori”), Răzvan Fuzer („Super Sport Juniori”) şi Eduard Papara („Puffo Honda Agrement”).

    Cāştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi premii īn obiecte, maestrul de ceremonii fiind Ladislau Giurisici, preşedintele Comisiei de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş. (Sursa: Ziua de Vest)

    Si acum, strict parerea noastra: misto concursul de indemanare automobilism, participare foarte buna a concurentilor, si o gramada de adrenalina, scrasneli de roti, fum si spectacol cu frana de mana. Traseu dificil care a incantat privirile spectatorilor. Traseul de karting a fost destul de scurt pentru concurenti si nu a oferit o reala provocare pentru acestia. Legat insa de spectatori, acestia au fost in numar foarte mic, si asta deoarece, chiar din discutiile cu cei prezenti, promovarea acestui concurs a fost aproape nula. Personal, stiam de concurs de la unul dintre sponsori si din afisele din oras, care din pacate au fost in numar mult prea mic si puse mult prea tarziu. Pacat de acest aspect legat de organizare si promovare, pentru ca a fost un spectacol care ar fi fost urmarit de un numar mult mai mare de spectatori, daca macar s-ar fi stiut mai bine de el. Work on that part, guys.

This galllery uses the HighSlide Javascript thumbnail viewer