www.lugoj-live.ro       last update: duminică, 10 octombrie 2010

Home | Poze | Jocuri | News | Lugojul | Link | Forum | Sitemap | Despre noi

 

Bine aţi venit pe LugojLive! Acest site s-a deschis pentru a arăta tuturor că prin Lugoj se mai şi distrează lumea, sunt şi câteva locuri unde poţi ieşi cu prietenii, că din când în când se mai întâmplă câte ceva pe aici.

  LugojLive înseamnă distracţie, ştiri, noutăţi, jocuri şi concursuri, LugojLive e Lugojul..în direct!

 

       
LugojLive s-a deschis în februarie 2006, ca o idee mică, dar cu potenţial mare. Cel puţin aşa credea fondatorul, adică eu, Ovidiu. Şi s-a dovedit a fi o idee bunicică. Sau, cel puţin una nouă în Lugoj. Am început cu o pagină simplă, o "încercare de webdesign" cu un editor WYSIWYG vizual freeware - NVU. Deşi cu resurse limitate, ne-am făcut cunoscuţi repede şi lumea a început să aprecieze ceea ce făceam şi să cunoască adresa de web. M-am trezit că pagina era vizitată de lugojeni de peste hotare, de peste tot din lume. Deci? E o idee bună pentru lugojeni.

Treptat, am început să lucrăm şi la aspectul vizual al paginii, nu doar la conţinut. Aşa am ajuns acum, la a 4-a "ediţie" a site-ului, îmbunătăţită, cu mult mai multe informaţii, şi cu forţe noi, ajutaţi şi de firma SC SOLUTII SIMPLE SRL , de care şi aparţinem acum.

Vrem să vă dăm cât mai multe informaţii, cât mai rapid, cât mai fidele realităţii, jocuri, distracţie şi, bineînţeles, nelipsitele poze. Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost şi sunteţi alături de noi!

contact: lugojlive@gmail.com solutii.simple@gmail.com FORUM LugojLive
contactează-mă prin Yahoo! messenger
Administrator LugojLive, Ovidiu.

ECHIPA

Ovy

Dorny

Alex


Trimite mesaj

Aici poate sta reclama ta!

SC SOLUTII SIMPLE SRL - solutii simple pentru toate ideile complicate!

       

SITE-URI PARTENERE

Doi Nebuni
NationalFM
VreauCasa

ANUNŢURI

Pe acest site sunt disponibile mai multe spaţii publicitare. Pentru achiziţionarea unuia dintre acestea, trimite-ţi un mail la lugojlive@gmail.com sau solutii.simple@gmail.com .

 

Loc liber pentru parcare hadicapati

    

 

 

       

*de vizitatori*

 

 

 

 

© 2006 Solutii Simple SRL. Toate drepturile rezervate